Menü

Hírek

Újabb társas csodákkal bővült kínálatunk!

Újabb társasjáték remekekkel bővült kínálatunk, melyek már elérhetőek webáruházunkban!

 

Az idei évben is számos újdonsággal és programmal készülünk nektek! Újdonságokkal kapcsolatban már hozzuk is nektek a legújabb társas csodákat, amiben nem csak a felnőttek, de a gyerekek is találhatnak kedvükre valót!

Nézzük csak, melyek a legfrissebb híreink a játék birodalomból!

 


 

Merlin

Megkezdődött a trónörökös keresése!

Artúr király ideje a végéhez közeledik, ezért megkéri Merlint, hogy segítsen megtalálni a legkiválóbb utódot. A játékosok a Kerekasztal Lovagjainak szerepébe bújnak, a király kegyéért és a koronáért versenyeznek. Küldetéseket kell teljesíteniük, befolyást kell szerezniük a grófságokban, majd majorságokat építenek és elkergetik az árulókat. Kockák segítségével lépnek a lovagjukkal és Merlinnel körbe az akciórondellán, ahol minden mezőnek egyedi akciója van.

Az ötletes kocka mechanikával és a változatos akciókkal a Merlin játék egyedülállóan élvezetes élményt kínál minden játékosnak.

Játékosok száma: 2-4
Játékosok kora: 14+
Játékidő: 75 perc

Tovább! >>>  


 

Hello Dino

Memóriajáték dinoszaurusz kölykökkel!

Nahá, micsoda kavarodás van a dinoszaurusz fészekben! A dinoszaurusz kölykök állandóan helyet változtatnak és ez bizony nagy összevisszasághoz vezet. Segítsetek rendet tenni a dinoszaurusz fészekben úgy, hogy minden dinoszaurusz kölyköt a helyére tesztek. Lássuk, hogy kinek sikerül ez elsőként!

A cél az, hogy a nagy dinoszaurusz fészekben ügyesen helyezzétek át a dinoszaurusz kölyköket, és elsőként gyűjtsetek össze minden színből egy dinoszaurusz kölyök lapkát.

Játékosok száma: 2-4
Játékosok kora: 5+
Játékidő: 20 perc

Tovább! >>>


 

Megjelent újabb 3 Exit Klasszikus!

A nagy sikerre való tekintettel megjelent magyar nyelven további 3 szabaduló szoba játék otthonra! A játék különlegessége a csapatjátékban rejlik, így nem csak baráti társaságoknak, de csapatépítésre is különösen ajánljuk! A cél ugyanis, hogy együtt oldjátok meg a rejtélyes feladatokat!

Ismerjétek meg ti is sorozatunk 3 új üdvöskéjét!

A Tiltott vár

Állomás az örök jégben

Az elfeledett sziget

 


 

Mouse in the House

A játék témája, hogy egy huncut kisegér besurrant a házba, és elrejtőzött. Talán az íróasztal alatt csücsül, vagy a könyvespolc mögött rejtőzik?
Ki fog emlékezni arra, hogy hol kerestük már, és ki találja meg először a búvóhelyét? A hangjelzésből megtudjuk, hogy sikerült-e megtalálni a helyes egérlyukat.

Játékosok száma: 2-4
Játékosok kora: 3+
Játékidő: 10 perc

Tovább! >>> 


 

Pioneers

A Vadnyugaton az első városok virágzanak, azonban új városlakókra van szükségük, hogy tovább fejlődhessenek. A játékosok a kocsijaikat hajtják körbe a játéktáblán, építik az úthálózatukat, és letelepednek a pionírjaikkal. Minden pionírnak adott szakmája van, ami speciális előnyöket ad a játékosának, ha a megfelelő helyen telepszik le.

A Pioneers játék egy izgalmas társasjáték az egész család számára, amiben nagyon fontos, hogy a játékosok ügyesen alkalmazkodjanak a taktikájukkal a játék folyamatosan változó feltételeihez.

Játékosok száma: 2-4
Játékosok kora: 8+
Játékidő: 60 perc

Tovább! >>>

 

<<< Vissza
 
2018.05.11