Menü

Hírek

Piatnik társasjáték a 2012-es MATE fődíjas!

Kíváncsi vagy melyik társasjáték győzött? Olvass tovább!

 

Az idei Magyar Társasjátékdíj fődíjas társasjátéka a Piatnik által forgalmazott Mamutvadász lett!

 

A Magyar Társasjáték Egyesület minden évben megválasztja, majd díjat ad át az év társasjátékának. A Piatnik, Magyarország egyik kedvenc társasjáték kiadója idén is bekerült a legjobbak közé! Sőt! A tavalyi évhez hasonlóan idén is fődíjat nyert.

Mamutvadász társasjátékBarangolás, gyűjtögetés, vadászat. Erről szól ez a családi társasjáték. Most kipróbálhatod, hogyan boldogultál volna 10 000 évvel ezelőtt. Lépj, amerre jónak látod és siess a barlangokba! Útközben gyűjtögess bogyókat, korsókat, de jól vigyázz, mert ha jön a tél és a mamutok, azokat csak fegyverrel ejtheted el!
Ezzel a szép képekkel díszített társasjátékkal akár 45 percen keresztül játszhattok. Vészeljétek át az egy nyarat és egy telet együtt! Amikor az egy év letelt, számoljátok össze pontjaitokat és nézzétek meg ki a legjobb túlélő közületek!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, vagy szereted a Mamutvadászt és ajándékba is adnád valakinek ezt a társasjátékot, látogass el Facebook oldalunkra, vagy a webáruházba és szerezd be akár azonnal, kényelmesen, anélkül, hogy kilépnél a lakásból.

Ha viszont vásárlás előtt még olvasnál egy keveset a társasjátékról, akkor látogass el a Kecskeméti Társasjáték Klub honlapjára. http://ketaklub.hu/cikkmamutvadasz.html
 

<<< Vissza
 
2012.09.21