Menü

Hírek

Fejleszd gyermeked nyelvtudását idegen nyelvű társasokkal!

Vajon mi a legnagyobb segítség a gyermekeknek a nyelvérzék és nyelvtudás fejlesztésére?

 

Biztosan sokszor találkoztál már olyan családdal, ahol az a szokás, hogy a gyermekekkel már egészen születésüktől kezdve rendszeresen több nyelven beszélnek.

Sok szülő igyekszik már egészen a gyermekágyas korszaktól angolul, németül, vagy éppen a családban megtalálható más idegen nyelven beszélni gyermekéhez a magyar nyelv mellett.

Sőt! Tudunk olyan esetekről is, ahol a picikhez egyszerre akár 3 vagy 4 nyelven beszélnek a kezdetektől fogva és a gyermek meg is érti azokat.

A nevelés családonként és anyánként eltérő lehet!

Mindenki számára megvan a maga saját "bevált" módszere. Ezt az ember vagy saját bőrén tapasztalja és úgy adja tovább gyermekének, vagy utána olvas, esetleg más sikeréből tanul és ellesi saját gyermekére nézve az esetet.

Az viszont bizonyos, hogy amikortól a kis lurkók elkezdenek az óvodában vagy az iskolában idegen nyelvet tanulni, nagy segítség számukra, ha ehhez mindenféle támogatást megkapnak!

Nem elég ugyanis az iskolában tanulni a nyelvet. A legnagyobb sikert akkor érhetjük el, ha különféle impulzusok érik a gyermeket ami által megszereti, megérti a tanultakat, és el is sajátítja azokat. Ezt a legkönnyebben úgy tehetjük meg, ha sikerélményt ér el, ehhez pedig remek segítséget nyújthatnak az idegen nyelvű társasjátékok!

Idegen nyelvű társasok

Az idegennyelvű társasjátékok segítségével nem csak a nyelvtudást erősíthetjük és javíthatjuk, de az összetett gondolkodás kialakításában, a kreativitásban, vagy a problémamegoldó képesség növelésében is segítséget nyújthatnak!

Akár  gyakorolnátok a nyelvet,  akár  új  kifejezéseket  tanulnátok, érdemes kipróbálni az ezekre létrehozott társasjátékokat!

Játékainkkal minden  korosztály megtalálja a számára legszórakoztatóbb tanulási módot! :) 

Idegennyelvű társasaink elérhetőek webshopunkban
Ha pedig egy kis ízelítőre lenne szükséged ajánlatunkból a játékos tanuláshoz, azt ide kattintva érheted el! Tovább! >>>

 

<<< Vissza
 
2018.04.10