Menü

Hírek

Egyedül is játszható társasjátékok gyerekeknek!

Sokszor jól jönne egy játék, vagy egy tipp amivel leköthetjük a gyerkőcöt egy kis időre, amikor egyedül van.

 

Néha bizony nehéz dolguk van a szülőknek, - főként a nyári szünetben - hogy mivel is kössék le gyerkőcket, ha éppen nincs játszóstárs a közelben!

Ilyenkok jól jöhet egy-két olyan kis trükkös társasjáték, amivel lefoglalhatjuk őket egy kis időkre! Összegyűjtöttünk nektek néhány játékot, amivel nemcsak szórakozhatnak, de közben még logikai készségüket is fejlődik.

 Nézd meg ízelítőnket egyedül is játszható társasjátékokból.

Varázsdoboz egyedül is játszató társasjáték gyerekeknekVarázsdoboz 

A gyerekek mindig imádnak varázsolni és szeretik a rejtélyes dolgokat... Ám annál nincs is nagyobb varázslat, amikor ők maguk ejthetik bűvöletükbe a felnőtteket! Repertoárunkban található két olyan mágikus Varázsdoboz, ahol az egyik 50 trükköt, a másikban pedig 100 trükköt tartalmaz!

Az előadáshoz nyilván közönségre van szükség, de előbb be kell gyakorolni a trükköket, hogy sikert arathassanak! Ráadásul nem csak a szülőknek, de a nagyszülőknek, és a barátoknak is előadhatja varázslatait az újdonsült bűvész palánta.

Tovább a varázsdobozhoz! >>> 

Escape

Kalandorok bátor csapata bezárva az elátkozott templomban. Fel kell tárniuk a templom kamráit, hogy rátaláljanak a mágikus kristályokra, amik aktiválásával meg tudják törni a templom átkát.

De vigyázat, a 10 perces játékidő valóságos! Ha nem jut ki a csapat minden tagja 10 percen belül, akkor az egész csapat odavész!

Ebben a játékban egyedül is megpróbálhat időre kijutni csemete a templomból, ugyanis 1 játékosra is tartalmaz játékszabályt a doboz! :)

Tovább az Escape játékhoz! >>>

 

Club 2%

84 rejtvény, ami fejleszti a logikai készséget!

Az emberiség 2%-a tud megoldani ilyen típusú rejtvényeket... Ezzel a játékkal fejlesztheted gyermeked logikai készségeit és gondolkodását!

Tovább a Club 2%-hoz! >>>

  

Tangram

A játék egy ősi kínai játék alapján készült. A játékosoknak különböző geometriai alakzatokból kell a szabálykönyvben lerajzolt formákat kirakniuk.

A játék fejleszti a gyerekek megfigyelő képességét és problémamegoldó készségét.

Tovább a Tangramhoz! >>>

 

Dinopark

Egy újabb kalandos kockadobásos játék, melyben be kell fogni a dinoszauruszokat...

A játék egyedül is játszható, és remek kikapcsolódás lehet a gyerekeknek akár egy egész délutánon át! 

Tovább a Dinoparkhoz! >>>

 

Aranyásók párbaj 

Önálló játék! Két játékos vesz részt a játékban. Az Aranyásók alapjátékhoz megszokottan, továbbra is az a céljuk, hogy akadályozzák egymást - egy törött csákánnyal, egy bányaomlással esetleg egy zárt ajtóval – a ravaszabb törpe megpróbálja megszerezni a másik törpe orra elől az aranyat. Három forduló után az a törpe nyer, akinek több aranya lesz. 

A játék egyedül is játszható, melynek részleteit a dobozban lévő leírásban találhatjátok meg!

Tovább az Aranyásók Párbajhoz! >>>

<<< Vissza
 
2017.07.06