Menü

Hírek

Csiszold az elméd!

Tudtad, hogy egyes játékokkal nem csak tornásztathatod az agyad, de egyben csiszolhatod az elméd és gondolkodásmódod?
 
A játékok számos pozitív hatást gyakorolhatnak ránk! Legyen szó akár egy kockajátékról, kártyajátékról vagy egy hagyományos társasjátékról - örömet, mókát és kacagást vihet a hétköznapokba. 
 
A hamisítatlan játékélmény mellett egy jól kialakított minőségi társasjáték több érzékszervre és az agyra is fokozott hatást gyakorolhat!
 
Ha szeretnéd megtudni hogyan válassz hozzád illő társasjátékot, arról itt olvashatsz részletesebben!
 
Most pedig nézzük csak melyek azok a társasok, amik biztosan megtornásztatják az agyad! :)
 

TUBYRINTH 

Egy igazi "csöves" játék kicsiknek és nagyoknak! Ebben a társasban a játékosok egyszerre építik a tábláikon a csővezetéküket...
 
A céljuk az, hogy a befolyótól a kifolyóig összefüggő csővezeték építsenek ki az akadályokkal tarkított táblán. Több csődarab felhasználása, több pontot eredményez. A leggyorsabb építő nyeri meg a játékot!
 
Te felkészültél rá? :)
 

PIXBOX

Ha annak idején a Tetris játékért te is odáig voltál, akkor ezt a játékot neked találták ki!

Egy igazán eredeti logikai készségfejlesztő játék, ami az egész család vagy baráti társaság számára kikapcsolódást nyújthat!

A játékosok célja, hogy a legtöbb pixkártyát szerezzék meg. Ehhez az asztalon fekvő pixkártyákat gondolatban úgy kell összekombinálni, hogy a kék négyzetek kiadják a feladatkártyán piros négyzetekből álló formát...

A játékot még a nem éppen geometria vagy matematikát kedvelő játékosainknak is szívesen ajánluk! :)

Tovább a játékhoz! >>>

DIGIT

A Digit játék nagyszerűsége egyszerűségében rejlik. A játékkártyákon található ábrákat kell kirakni a pálcikákból. A feladat nem is olyan könnyű, mert a kiinduló ábrából egyszerre csak egy pálcika helyezhető át!
 
Itt a feladatok megoldásához jó térlátás és kombinációs készségre van szükség!
 
  

LUDIX 

A híres-neves kockajáték a római számokkal. A játékban aki soron van, az egyszerre dob a négy kockával majd mindegyik kocka felhasználásával kirak egy érvényes római számot. Ez a szám adja a játékos pontjait. Ezután a játékos dönt: Megáll, felírja a pontszámot és átadja a kockát vagy továbbmegy...
 
Vigyázat! Ha egy dobás eredményéből nem tudsz érvényes római számot kirakni, akkor az összes addig megszerzett pontodat elveszíted! :)
 
<<< Vissza
 
2018.03.06