Menü

Hírek

CARCASSONNE ARANYLÁZ TÁRSASJÁTÉK

MEGÉRKEZETT A CARCASSONNE SOROZAT VADONATÚJ TAGJA!

 

Az Aranyláz, a méltán népszerű Carcassonne társasjáték sorozat új, önálló tagja, mellyel a tapasztalt, sokat játszott játékosok egy vadonatúj környezetben találhatják magukat!


Az „AROUND THE WORLD” logóval ellátott Carcassonne társasjátékok közül, a Carcassonne Déltenger a trópusok hangulatát idézi, míg az Aranyláz csupa vadnyugati kalandozás, a XIX. századi Amerikában; a cowboyok, értékes aranyrögök és az indiánok földjén.


Új kihívások, új lehetőségek, új atmoszféra és a vadnyugat varázslatos hangulata!

Carcassone Aranyláz társasjáték

Kattintsatok a képre a termékadatlapért!


Aki pedig először veszi majd kezébe a Carcassonne Aranyláz kiadását, a Carcassonne társasjátékok közül, garantáltan kinyílik majd az érdeklődése a további kiadások és kiegészítések irányába is! Az önálló kiadások és kiegészítések mind újabb és újabb helyszínekre repítenek!


A Carcassonne társasjátékcsalád kifejezetten az a társasjátékkör, melyet azoknak a kedves érdeklődőknek is ajánlunk, akik most kezdenek megbarátkozni a társasjátékozás gondolatával! Mindemellett a tapasztalt játékosok is új és új kihívások elé néznek, ezekben a játékokban!


A társasjátékozást már gyermekkorban érdemes elkezdeni! A könyvek mellett, a társasjátékok fejlesztik leginkább a személyiséget, a fantáziát! Passzív tudást építenek és nem utolsó sorban erősítik a szociális érdeklődést, a baráti és családi kapcsolatokat!

 

Carcassonne Aranyláz társasjáték már 6 éves kortól! 

Tudjátok; „Aki nem játszik, túl komolyan veszi magát!”

 

<<< Vissza
 
2015.03.23