Menü

Hírek

Átadták a 2016-os Magyar társasjátékdíjat!

A Magyar Társasjátékdíjat a Magyar Társasjátékos Egyesület alapította 2010-ben. A díjat minden évben egy öttagú zsűri ítéli oda a legjobb magyar kiadású családi társasjátéknak.

A verseny során előszőr meghatározták a 10 jelölt társasjátékot, majd a zsűri a tesztelések után leszűkítette a játékokat a legjobb négyre, végül kiválasztotta a győztest, ami a 2016-os év társasjátéka lett!

A szakmai zsűri a megnevezett játékok közül igyekezett olyanokat kiválasztani, amelyek esetében biztosak lehetünk abban, hogy egy a társasokkal most ismerkedő család nem fog csalódni. Fontos szempont volt, hogy könnyen érthető szabállyal rendelkezzen és kiemelkedő játékélményt nyújtson minden korosztály számára.

A legjobb 4 társasjáték közé jutott a Camel Up, a Carcassone: Déltenger és a Qin is, ám idén a díjat a Parfüm társasjáték hozhatta el!

Parfum

Játékidő: 45 perc
Játékosszám: 2-4 fő
Ajánlott életkor: 8+
Magyar kiadó: Piatnik

Aki korán kel, parfümvásárlót lel. Feltéve, hogy elsőként keveri ki a vevők kifinomult ízlésének megfelelő illatot a megfelelő esszenciákból. Vigyázz, ebben legyek lesznek ellened!

A játékosok parfümkészítőnként vanília- és levendulaeszenciák lepárlásával gazdag illatkompozíciókat állítanak össze, amelyekből drága parfümöket alkotnak.

Az illatkompozícióknak meg kell felelniük a vásárlók igényeinek. Az lesz a legügyesebb parfümkeverő, aki okosan választja ki az eszenciákat, és figyel a vásárlók kívánságaira! A vásárlóutcában álló parfümériák akciókkal és kiárusításokkal is csábítják a vevőket, de a különleges parfümök árát jól megfizetik a vásárlók!

Próbáld ki Te is a 2016-os év társasjátékát: Tovább a Parfum játékhoz! >>> 

<<< Vissza
 
2016.11.15