Menü

Hírek

3 játék ami a télbe is nyarat varázsol

Biztosan Neked is kezd eleged lenni a nagy szeles hidegből és várod már nagyon, hogy süssön a nap és elég legyen egy kardigánban menni reggel...

 

Mi megpróbáltunk most a kedvetekben járni és összeszedtünk néhány játékot, amik a télben is egy kis nyarat varázsolnak Nektek! :)

COOL AM POOL

Nyári napsütésben a fürdőzők már kora reggel lefoglalják a napozóágyakat a törölközőikkel, sőt pimaszul rátelepszenek a foglalt napágyakra is.

A játékosoknak okos taktikával el kell zavarniuk a pimasz ágyfoglalókat, és vissza kell szerezniük a medence partján álló napágyaikat. 

Tovább a játékhoz! >>>

CAMEL UP

Legyél részese minden idők legőrültebb sivatagi tevefuttatásának! Itt fürge és nyüzüge tevék egymás nyakára hágnak, a piramisok fejre állnak!

Az egyiptomi „felső tízezer” a sivatagba érkezik, hogy tanúja legyen ennek a fergeteges látványnak! Nem csak a verseny látványa, hanem a versenyen megköthető fogadások izgalma és a fogadásokkal megszerezhető pénz is csábítja a résztvevőket!

Szerencsére és jó időzítésre, a verseny dinamikájának átlátására is szüksége lesz
annak, aki a győztes tevét akarja kiválasztani, hogy megnyerje a játékot!

Tovább a játékhoz! >>>

ESPRESSO FISHING

Kockadobó horgászjáték, amiben a játékosok a dobozba bedobott halakat kockadobással próbálják meg kihorgászni. A sikeres horgászathoz kukacot és horogot is kell gurítani.

Aki bakancsot gurít, az nem figyelt eléggé a horgászat alatt, talán el is bóbiskolt, így üres kézzel távozik, kivéve akkor, ha bedobott egy-két espressót azért, hogy éber maradjon.

Tovább a játékhoz! >>>

Válaszd ki Te is kedvencedet és hozz egy kis telet a nyárba! :)

<<< Vissza
 
2017.01.11